Μια τριλογία σεμιναρίων για τη vegan διατροφή, αφού δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλα σε ένα σεμινάριο, χωρίσαμε τα πιο […]
Μια τριλογία σεμιναρίων για τη vegan διατροφή, αφού δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλα σε ένα σεμινάριο, χωρίσαμε τα πιο […]
Μια τριλογία σεμιναρίων για τη vegan διατροφή, αφού δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλα σε ένα σεμινάριο, χωρίσαμε τα πιο […]
Ο chef Στάθης Αλεξάνδρου και η Σοφία Κανέλλου, ξαναχτυπούν, και αυτή τη φορά δίνουν τη γευστική νότα τους σε ένα […]
Υλικά: 5 πιπεριές βιολογικές μεσαίου μεγέθους 1 φλυτζάνι αμάρανθο (ωμό και μουλιασμένο για 6 ώρες) 1 φλυτζάνι ρύζι βιολογικό 1 […]
Υλικά: 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 στίκ κανέλας 4 φύλλα φασκόμηλο (ψιλοκομμένο) ½ Σκόρδο* ¾ φλ. Ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 φλ. Καρότα […]
Υλικά (6 μερίδες): 1 μπλοκ φυσικόtofu (225g),στραγγισμένο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου,ψιλοκομμένο 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 κ.σ. μηλόξυδο 1 κ.γ. αποξηραμένοάνηθο 1/4 κ.γ. αλάτι […]
Υλικά (για 12 μάφινς): 2 φλ. αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γ. baking powder 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου […]
Η υψηλή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο του καρκίνου του μαστού, ειδικά τους επιθετικούς όγκους. Οι […]
1η Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα χορτοφαγίας και εμείς 2 μέρες πριν, δηλαδή Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, διοργανώνουμε ένα ολοήμερο γλέντι με σεμινάρια, ομιλίες, […]
Επιμέλεια: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc στη χορτοφαγική διατροφή Μετά από μια συζήτηση με συναδέλφους για το αν πρέπει να […]