Κατάστημα

Συνεδρίες

Ατομικές & οικογενειακές. Με φυσική παρουσία ή online.

Το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής έχει δύο υπέροχους χώρους (έναν κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και έναν στην περιοχή της Σαρωνίδας) καμωμένους με πολύ αγάπη που σας περιμένουν για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε την δουλειά που έχετε κάνει με τον εαυτό σας.

Ωστόσο, αν το πρόγραμμα σας δεν επιτρέπει μετακινήσεις ή η τοποθεσία των δραστηριοτήτων σας είναι απομακρυσμένη, μπορούμε να “τα λέμε” και μέσω διαδικτύου, με την χρήση δημοφιλών προγραμμάτων επικοινωνίας. Για να μην χάνετε ούτε μία συνεδρία!

Διαδικτυακά Μαθήματα

Παρακολουθήστε από το χώρο σας και καταξιωθείτε

Εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας εμπιστεύονται τα ολοκληρωμένα μαθήματα που παρέχονται από τους πιο έμπειρους στο είδος τους. Σχεδιασμένα για να απαντούν στις δύσκολες συνθήκες της σύγχρονης ζωής. Αναφέρονται σε επαγγελματίες υγείας αλλά και σε κάθε πρόσωπου που ενδιαφέρεται για την διατροφή και τον τρόπο ζωής του.

Χωρίς να χάνετε τον χρόνο που απαιτούν οι μετακινήσεις. Ακόμα κι όταν το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι γεμάτο από δραστηριότητες. Μέσα από μια εύκολη διαδικασία, παρακολουθείτε με το δικό σας χρόνο και λαμβάνετε ιστοποιητικό παρακολούθησης για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας αλλά και πολύτιμες σημειώσεις.

Δραστηριότητες

Σεμινάρια και δράσεις που μπορείτε να συμμετάσχετε.

Μέσα σε ένα άριστα καταρτισμένο πλαίσιο, οργανώνονται ομιλίες που σκοπό έχουν τη διεύρυνση των οριζόντων μας. Σε ένα μη επικριτικό περιββάλον, με πυξίδα την αγάπη για το περιβάλλον, από το 2013 μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου, και παράλληλα, τις ανατροφοδοτώ με τη διαρκή ενημέρωση πάνω στα πιο επίκαιρα θέματα.

Θέλεις να ακούσεις σε απλή, προσιτή γλώσσα όσα η επιστήμη της διατροφής έχει να μας πει τα τελευταία χρόνια;

eBooks

Βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή

Τα βιβλία που έχουν βραφτεί με μεράκι και αγάπη δεν χρειάζεται να είναι πάντα σε έντυπη μορφή. Διαθέσιμα άμεσα για λήψη. Ο απλούστερος τρόπος να έχετε πρόσβαση στη γνώση σε θέματα που σας απασχολούν.

Εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες με έναν τρόπο που μόνο τα “γραπτά” μπορούν να προσφέρουν. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας με όποιον τρόπο σας ευχαριστεί. Ανατρέξτε ξανά και ξανά στα σημεία που σας ενδιαφέρουν. Ιδανικά για φορητές συσκευές ανάγνωσης.

Ο Σεφ Μαγειρεύει Για Εσάς

Ποιοτική φυτική διατροφή στον χώρο σας

Ο καλύτερος τρόπος να βάλετε την φυτική διατροφή άμεσα στη ζωή σας.  Ο συνεργάτης μας, ειδικευμένος στην παραγωγή φυτικών τροφών και παρασκευασμάτων, γίνεται τώρα η καθημερινή σας έμπνευση.

Διδαχτείτε και την ίδια στιγμή μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με την βοήθεια του Σεφ. Σχεδιάστε τις αγορές σας και υλοποιήστε καθημερινά ή γιορτινά γεύματα βασισμένα πάντοτε στη φυτική διατροφή.