Κατάστημα

Συνεδρίες

Ατομικές & οικογενειακές. Με φυσική παρουσία ή online.

Οι συναντήσεις μας έχουν σκοπό την εκπαίδευση σε έναν απλούστερο τρόπο ζωής, χωρίς δεσμεύσεις και στερήσεις. Στην πρώτη μας συνεδρία φτιάχνουμε παρέα το εξατομικευμένο πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη ένα πλήρες διατροφικό και ιατρικό ιστορικό, όπως επίσης και τις ανάγκες του κάθε ατόμου, ανάλογα με την ηλικία, την άσκηση, την εργασία και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
Στις περισσότερες περιπτώσεις προτείνω 6-8 συνεδρίες ανά 15 ημέρες, ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο να εφαρμοστούν τα εργαλεία που δίνουμε και παράλληλα να κρατάμε την ανατροφοδότηση και να παρέχεται η κατάλληλη υποστήριξη. Θα χαρώ να φανούμε βοηθητικοί σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε.
Οι συνεδρίες μας μπορούν να γίνουν εξίσου αποτελεσματικά διαζώσης στο Θησείο ή τη Σαρωνίδα, αλλά και διαδικτυακά.

Μαθήματα και Σεμινάρια

για Επαγγελματίες Υγείας και ιδιώτες

Εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας εμπιστεύονται τα ολοκληρωμένα μαθήματα που παρέχονται από τους πιο έμπειρους στο είδος τους. Σχεδιασμένα για να απαντούν στις δύσκολες συνθήκες της σύγχρονης ζωής. Αφορούν επαγγελματίες υγείας αλλά και σε κάθε πρόσωπου που ενδιαφέρεται για την διατροφή και τον τρόπο ζωής του.

Μέσα από μια εύκολη διαδικασία, παρακολουθείτε με το δικό σας χρόνο. Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, αλλά και πολύτιμες σημειώσεις, με όλη τη βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε.

Καλή μελέτη!

Δραστηριότητες

Σεμινάρια και δράσεις που μπορείτε να συμμετάσχετε.

Οργανώνονται ομιλίες και δράσεις που σκοπό έχουν τη διεύρυνση των οριζόντων μας. Σε ένα μη επικριτικό περιββάλον, με πυξίδα την αγάπη για το περιβάλλον, από το 2013 μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις μας, και παράλληλα, τις ανατροφοδοτούμε με τη διαρκή ενημέρωση πάνω στα πιο επίκαιρα θέματα.

Θέλεις να ακούσεις σε απλή, προσιτή γλώσσα όσα η επιστήμη της διατροφής έχει να μας πει τα τελευταία χρόνια;

eBooks

Βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή

Τα βιβλία που έχουν γραφτεί με μεράκι και αγάπη δεν χρειάζεται να είναι πάντα σε έντυπη μορφή. Διαθέσιμα άμεσα για λήψη. Ο απλούστερος τρόπος να έχετε πρόσβαση στη γνώση σε θέματα που σας απασχολούν.

Εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες με έναν τρόπο που μόνο τα “γραπτά” μπορούν να προσφέρουν. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας με όποιον τρόπο σας ευχαριστεί. Ανατρέξτε ξανά και ξανά στα σημεία που σας ενδιαφέρουν. Ιδανικά για φορητές συσκευές ανάγνωσης.

Ο Σεφ Μαγειρεύει Για Εσάς

Ποιοτική φυτική διατροφή στον χώρο σας

Ο καλύτερος τρόπος να βάλετε την φυτική διατροφή άμεσα στη ζωή σας.  Ο συνεργάτης μας, ειδικευμένος στην παραγωγή φυτικών τροφών και παρασκευασμάτων, γίνεται τώρα η καθημερινή σας έμπνευση.

Διδαχτείτε και την ίδια στιγμή μοιραστείτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα με την βοήθεια του Σεφ. Σχεδιάστε τις αγορές σας και υλοποιήστε καθημερινά ή γιορτινά γεύματα βασισμένα πάντοτε στη φυτική διατροφή.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου!