Υλικά (2 άτομα): 300γρ tempeh φυσικό 2Κ σάλτσα σόγιας (ταμάρι ή shoyu) Πιπέρι 1Κ λάδι 2-3 χαρουποπαξίμαδα 3Κ ρεβιθάλευρο […]
Υλικά (2 άτομα): 300γρ tempeh φυσικό 2Κ σάλτσα σόγιας (ταμάρι ή shoyu) Πιπέρι 1Κ λάδι 2-3 χαρουποπαξίμαδα 3Κ ρεβιθάλευρο […]
Επιμέλεια: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος MSc στη χορτοφαγική διατροφή Μια διατροφή πλούσια σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά χαμηλή […]
Υλικά(Για 4 μεριδες) Μαριναδα για τοφου 350γρ τοφου ( θρυματισμενο με το χερι ) 20 γρ κουρκουμα 1 πρεζα […]
Detox workshop: yoga & nutrition Διήμερο σεμινάριο αποτοξίνωσης με yoga και διατροφή στο Anassan yoga Shala. 17-18 Μαρτίου 2018. […]
Ναι! Κάνουμε ένα πάρτυ και γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη, χωρίς… θυσίες. Και βέβαια, ένα καλό πάρτυ θέλει υπέροχο φαγητό! Σπέσιαλ παϊδάκια, […]
Με αυτό το άρθρο δεν αποσκοπώ στο να πείσω κάποιον να γίνει vegan ή να μειώσει τα ζωικά μέσω της πειθούς μου, […]
21 Ιανουαρίου 2018 Ετοιμαζόμαστε για ένα επικό ολοήμερο σεμινάριο για τη vegan διατροφή. Φορέστε κράνη, ασπίδες και πάρτε όπλα γιατί […]
[…]