- Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Διατροφής και Διαιτολογίας στη Θεσσαλονίκη το 2012. Κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος. Κάτοχος άδειας λειτουργίας νόμιμου διαιτολογικού γραφείου.
- Απόφοιτος Βοηθού Νοσηλευτή με διετή πρακτική άσκηση στο Γ.Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” και “Παίδων, Αγλαΐα Κυριακού” με βαθμό λίαν καλώς και υποτροφία.
- Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος, του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας.
- Ιδρυτικό μέλος των Διατροφολόγων για το Περιβάλλον στην Ιταλία (NUPA- nutrizionistiperlambiente.ogr)
Εκτέλεσε την πρακτική της άσκηση στη Βενετία ειδικευόμενη στη βοτανοθεραπεία, τη φυσική θεραπευτική και τη μέθοδο Kousmine (expert level) κοντά σε διακεκριμένους επιστήμονες, όπως η Michela Trevisan. Δημιούργησε επιπλέον, ένα δίκτυο διατροφολόγων παραδίδοντας σεμινάρια διατροφής και μαγειρικής.
Μετά από υποτροφία, εργάστηκε στην Τεργέστη Ιταλίας σε κέντρο απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ (SERT), παρακολουθώντας εξατομικευμένα τους θεραπευόμενους, οργάνωνε προγράμματα εβδομαδιαίας σίτισης και εργαστήρια παρασκευής τροφίμων αλλά και ημερίδες με θέμα την υγιεινή διατροφή.
Μεταπτυχιακές Σπουδές
Tο 2015 ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές με Άριστα στην Ιατρική της Ανκόνα της Ιταλίας (Università Politecnica delle Marche, Facoltà di Μedicina) με θέμα: “Χορτοφαγία για όλα τα στάδια ζωής σε Κλινικές και Φυσιολογικές Καταστάσεις”. Τίτλος διατριβής: “Τα προϊόντα ζύμωσης και η επιρροή τους στα επίπεδα βιταμίνης Β12 σε χορτοφάγους”, βαθμός 28/30 (Άριστα). Προπτυχιακή εργασία “Βιοδιαθεσιμότητα του σιδήρου και χορτοφαγική διατροφή”.
Το 2025 ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Παιδιατρική Διατροφή “Μaster Nutritionist in Pediatric Nutrition (M.N.P.N.)” μέσω του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Είναι μέλος στην επιστημονική κοινότητα των Ειδικών Παιδιατρικής Διατροφής της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.
Έχει εξειδίκευση στην επιλεκτική σίτιση παιδιών και στην προβληματική σίτιση, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος SOS Approach Feeding Therapist με εισηγήτρια την Kay A. Toomey, PhD. Ένα πρόγραμμα αξιολόγησης και θεραπευτικής προσέγγισης των παιδιών με δυσκολίες της σίτισης και προβλήματα βάρους/ανάπτυξης από τη γέννηση ως την ηλικία των 18 ετών.
Επιπλέον Κατάρτιση
Στα πλαίσια της διαρκούς κατάρτισης, το 2019 απέκτησε το πτυχίο από το πανεπιστήμιο Harvard “Evidence- based optimal nutrition” του καθηγητή W. Willett.
Ενώ το 2020, ειδικεύτηκε στις Διατροφικές Διαταραχές “Master Practitioner Ιn Eating Disorders” μέσα από το ΚΕΑΔΔ (Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών) στο οποίο διδάσκει τη vegan διατροφή σε επαγγελματίες υγείας παρέχοντας την πρώτη πιστοποίηση στην Ελλάδα.
Παρακολούθησε σεμινάρια βιολογικής καλλιέργειας και περμακουλτούρας, μη βίαιης επικοινωνίας (NVC), μητρικού θηλασμού, ομοιοπαθητικής. Συνεχώς καταρτίζεται και ενημερώνεται επιστημονικά μέσα από συνέδρια, διαλέξεις, και επιμορφώσεις στον τομέα της διαιτολογίας.
Γράφει άρθρα και δημιουργεί συνταγές, συνεργάζεται με σχολεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια και εταιρίες βιολογικών προϊόντων συντάσσοντας ειδικά διαιτολόγια.
Διαρκής συνεργασία με έμπειρους chef για σύνταξη ειδικών μενού σε εταιρίες catering, εστιατόρια και ξενοδοχεία.
Παραδίδει σεμινάρια για επίκαιρα θέματα διατροφής καθώς και είναι εισηγήτρια σε προγράμματα δια βίου μάθησης ενηλίκων (ΛΑΕΚ) επιδοτούμενα από τον ΟΑΕΔ.