Chef Μακροβιοτικής
Γεια σας! Είμαι ο Σταύρος Καραγιλάνης, σύμβουλος Μακροβιοτικής και παραγωγός βίγκαν προϊόντων ζύμωσης.
Η πορεία αναζήτησης ενός ολιστικού τρόπου ζωής, ξεκινά το 2000 όταν μυήθηκα στην γιόγκα, την ενασχόλησή μου με διάφορες θεραπευτικές τεχνικές και εν τέλει την ανακάλυψη της Μακροβιοτικής, το 2010.
Από το 2012 διδάσκω Μακροβιοτική διατροφή και φιλοσοφία, μέσω ομαδικών σεμιναρίων (ONE Project), ενώ διδάσκω και στην σχολή Vegan Chef, ιΙΕΚ ΣΒΙΕ.
Επίσης, εισάγω τα ποιοτικά, Ιαπωνικά καρυκεύματα ONE Project, ενώ το 2021, ξεκίνησα την Peace by Peas, παράγοντας το πρώτο ελληνικό Τέμπε και άλλα προϊόντα ζύμωσης.
Η πολυάσχολη καθημερινότητά μου με βρίσκει ανάμεσα στην οικογένειά μου (σύζυγο, τρεις κόρες και κατοικίδιά), το εργαστήριο της Peace by Peas, την ΣΒΙΕ και τις επισκέψεις μου σε εστιατόρια, καταστήματα και φεστιβάλ, όπου προωθώ έναν πιο υγιεινό, ολιστικό τρόπο διατροφής και διαβίωσης.
Στόχος μου είναι να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μου την αξία των βίγκαν προϊόντων ζύμωσης.