Διαιτολόγος - Διατροφολόγος MSc
Είναι απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκεί συνεχίζει τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή” με κατεύθυνση στη Μοριακή Διατροφή. Στα πλαίσια της πτυχιακής της διατριβής ασχολήθηκε με την αλληλεπίδραση γονιδίων-διατροφής, ενώ έπειτα έκανε πρακτική στο ερευνητικό κέντρο FISABIO στην Βαλένθια της Ισπανίας, όπου ενεπλάκη σε μελέτες του εντερικού μικροβιώματος. Έχει εργαστεί στον φαρμακευτικό κλάδο και έτσι έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις της στη θεραπεία διαφόρων νοσημάτων, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και των αυτοάνοσων.
Η χορτοφαγία ήρθε στη ζωή της ως φυσικό επακόλουθο της αγάπης της για τα ζώα, αλλά και των περιβαλλοντικών της ανησυχιών. Επιμορφώνεται συνεχώς σε θέματα που αφορούν τη χορτοφαγική διατροφή σε όλα τα στάδια ζωής, τον zero-waste τρόπο ζωής, τα περιβαλλοντικά ζητήματα καθώς και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στο Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής θα συζητήσει μαζί μας για τα οφέλη της διατροφής που θρέφει το ανθρώπινο σώμα και παράλληλα σέβεται τη φύση.