Το δοκιμάσαμε, πέτυχε και σας παρουσιάζουμε τα βήματα για να φτιάξετε και εσείς ένα σουπερ θρεπτικό σνακ!
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc
Υλικά:
Ετοιμασία:
-
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200o. Κόβετε όλα τα λαχανικά σε ομοιόμορφες λεπτές φέτες με ένα μαχαίρι. Σε ένα μπολ, τα ρίχνετε , βάζετε το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να επικαλυφτούν ομοιόμορφα.
-
Ανοίξτε την λαδόκολλα πάνω στο ταψί. Ψήνετε για 10 λεπτά στους 200o. Ψήστε για άλλα 5-10 λεπτά μέχρι να είναι τραγανά ή να ροδίσουν. Όταν είναι έτοιμα, βγάλτε τα από το φούρνο και αφήστε τα για λίγα λεπτά να κρυώσουν.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc