Νόστιμα και θρεπτικά τρουφάκια για το γρήγορο σνακ της ημέρας μας!
Δοκίμασε επίσης κι αυτές τις φανταστικές μπαλίτσες!
Συνταγή της Ζώταλη Αναστασίας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, συνεργάτιδας του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής
Υλικά:
Ετοιμασία:
-
Εάν χρησιμοποιείτε ωμά φουντούκια, ψήστε τα πρώτα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 7-10 λεπτά.
Σε έναν δυνατό πολυκόφτη, αλέστε τα φουντούκια μέχρι να γίνουν σαν ψιλή άμμος.
-
Προσθέστε τους χουρμάδες, τη σκόνη κακάο και το γάλα και χτυπήστε μέχρι το μείγμα να πάρει τη μορφή ζύμης.
Πλάστε τη ζύμη σε περίπου 18 ομοιόμορφα τρουφάκια. Μπορείτε να τα φάτε κατευθείαν ή να τα φυλάξετε στο ψυγείο.
Συνταγή της Ζώταλη Αναστασίας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, συνεργάτιδας του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής