
Η μους από αμύγδαλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γαρνίρει γλυκές σας δημιουργίες ή να καταναλωθεί ως γλυκό σνακ από μόνη της!
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc
Υλικά:
Ετοιμασία:
-
Βάλτε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη, προσθέστε τη βανίλια και σιγά σιγά το μισό χυμό μήλου.
-
Προσθέστε τη βύνη ρυζιού, το αλάτι και τον υπόλοιπο χυμό μήλου. Χτυπήστε για 10-15 λεπτά.
-
Σερβίρετε σε μπολάκι προσθέτοντας αποξηραμένα φρούτα ή/και μπισκότα χειροποίητα.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Δεν προτείνεται η χρήση γλυκαντικών σε ηλικίες κάτω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc