
Μπισκότα με τα όλα τους! …Και χωρίς ζάχαρη!
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc
Υλικά:
Ετοιμασία:
-
Βάλτε τη σταφίδα να μουλιάσει για 20 λεπτά, στραγγίστε και τεμαχίστε.
-
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και ζυμώστε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
-
Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.
-
Πλάστε το μίγμα με τον πλάστη με πάχος περίπου 4mm και με ένα ποτήρι κόψτε τα μπισκότα και τοποθετήστε σε ταψί με αντικολλητική κόλλα.
-
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για περίπου 10 λεπτά.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc