Αυτά τα μπισκοτάκια είναι ό,τι πιο γιορτινό!
Με αρώματα κανέλας και τζίντζερ, θα γεμίσουν το σπίτι σου με τη μυρωδιά των Χριστουγέννων.
Και το καλύτερο; Είναι 100% vegan και πανεύκολα στην παρασκευή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις χριστουγεννιάτικα κουπ πατ για να τους δώσεις σχήματα, όπως αστεράκια, δεντράκια ή χιονάνθρωπους! Ιδανικά για να τα φτιάξεις μαζί με τα παιδιά σου, να περάσετε δημιουργικό χρόνο και να τα απολαύσετε με ένα ποτήρι ζεστή σοκολάτα. Και μη φοβάσαι, δεν χρειάζεται να συμβιβάζεσαι στη γεύση – αυτά τα μπισκότα είναι εξίσου λαχταριστά με τα παραδοσιακά!
Υλικά
Ετοιμασία
-
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
-
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά.
-
Προσθέτουμε τα υγρά υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη.
-
Ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος περίπου 1 εκ. και κόβουμε τα μπισκότα σε σχήματα χριστουγεννιάτικα.
-
Ψήνουμε για 10-12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε!
προαιρετικά μπορούμε να στολίσουμε τα μπισκότα με φυτικό τυρί κρέμα, σιρόπι ρυζιού και χρώμα ζαχαροπλαστικής αντί για ζαχαρόπαστα