Το φθινόπωρο έχει τη γεύση της γλυκιάς κολοκύθας!
Μπορούμε να ετοιμάσουμε τόσα διαφορετικά εδέσματα χρησιμοποιώντας αυτή την πρώτη ύλη και να λάβουμε όλα τα διατροφικά της οφέλη!
Αυτή τη φορά, η συνταγή μας είναι ωμοφαγική και πανεύκολη!
Υλικά:
Ετοιμασία:
-
Βάλτε όλα τα συστατικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, και χτυπήστε μέχρι να γίνουν λεία
-
Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και αφήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες ή έως ότου το μείγμα να σκληρύνει.
-
Κόψτε το σε κομμάτια και, εάν θέλετε, προσθέστε από πάνω μερικούς ξηρούς καρπούς (π.χ. καρύδια, αμύγδαλα κ.ά.), σπόρους (π.χ. κολοκυθόσπορους, ηλιόσπορους κ.ά.) ή αποξηραμένα φρούτα (π.χ. σταφίδες, γκότζι μπέρι κ.ά.)
-
Φυλάσσεται στην κατάψυξη.
Πριν καταναλώσετε, αφήστε το λίγα λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
Πηγή: simpleveganblog.com