Vegan Αλχημιστής
Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ως διακοσμητής, ενώ άρχισε να ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μαγειρική. Η χορτοφαγία μπήκε στη ζωή του το 2000, οδηγούμενος κυρίως από τη συμπάθειά του προς τα ζώα, την αποστροφή του προς την εμπορευματοποίηση τους, την βαρβαρότητα που εμπεριέχει αυτή η βιομηχανία και βέβαια τις σκληρές εικόνες που έτυχε να δει σχετικά με το πώς παράγονται τα ζωικά προϊόντα. Στο ταξίδι αυτό, παρακολούθησε σεμινάρια μαγειρικής, μακροβιοτικής και διατροφολογίας, ενώ άρχισε να παρατηρεί τα θετικά αποτελέσματα στο σώμα, την υγεία, την ευεξία, την αντοχή, αλλά και στο περιβάλλον, διαπιστώνοντας ότι ο βιγκανισμός είναι μία ηθική στάση ζωής που συνδέεται με τη μη βία. Κάπου εκεί προέκυψε η ιδιότητα του “vegan αλχημιστή”, όπου ξεκίνησε να γράφει συνταγές για την ιστοσελίδα του και την ομάδα στο Facebook “alternATE”, ενώ τώρα ετοιμάζει και το βιβλίο “Vegan Αλχημείες”. Παράλληλα συμμετέχει σε σεμινάρια γύρω από τη χορτοφαγία και το zero waste, σε συνεργασία με την διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου αλλά και βίγκαν μάγειρες, δημιουργεί χορτοφαγικές συνταγές για εστιατόρια όπως Feyrouz, Το Καφενείο Στην Ακαδημία Πλάτωνος, εκπαιδεύει μάγειρες στις τεχνικές της βίγκαν κουζίνας, ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετά project και οργανισμούς που προάγουν τον βιγκανισμό, την περμακουλτούρα, την οικολογία, την υγεία και την ευεξία, όπως Vegan Life Festival, Southern Lights, Free and Real, NLP Wellbeing Corfu. Σκοπός όλων αυτών των δράσεων είναι μεταξύ άλλων, να μπουν οι βάσεις για μια ζωή σε αρμονία με το περιβάλλον, τους συνανθρώπους μας και με όλα τα συναισθανόμενα όντα, με την ελπίδα να εξαλειφθεί κάθε μορφή βίας, από το πιάτο μας μέχρι και την επικοινωνία μας.