Βράζετε τα σπαγγέτι για 12 λεπτά μέχρι να γίνουν αλ ντέντε.
Προσθέστε τα σπαράγγια στα τελευταία 3 λεπτά.
Παράλληλα, θερμαίνουμε λάδι σε ένα μεγάλο αντι-κολλητικό τηγάνι
Προσθέτουμε τα πράσα και την καυτερή πιπεριά, και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Ανακατέψτε το σκόρδο, τα μπιζέλια και το ξύσμα και χυμό λεμονιού, και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά.
Στραγγίξτε τα ζυμαρικά, και προσθέστα τα στο τηγάνι με ¼ της κούπας από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Ανακατέψτε καλά.
Σερβίρετε σε ρηχά μπολ και σερβίρετε με φέτες λεμονιού, αν θέλετε.