Μύρισε άνοιξη και στη λαική μας βρήκαμε φρέσκο αρακά και σπαράγγια....και τα κάναμε μακαρονάδα!
Ιδιαίτερη γεύση, γεμάτη φρεσκάδα και τη φυσική γλύκα του αρακά.
Μία συνταγή που σίγουρα θα δοκιμάσουμε ξανά!
Ανακατέψτε το σκόρδο, τα μπιζέλια και το ξύσμα και χυμό λεμονιού, και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά.
Σερβίρετε σε ρηχά μπολ και σερβίρετε με φέτες λεμονιού, αν θέλετε.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc