Καθαρίζετε και πλένετε τα φασολάκια και τα βράζετε για 30 λεπτά. Ανακατεύουμε με το Δίκοκκο σιτάρι, το αλάτι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Στραγγίζετε και ξεπλένετε το μουλιασμένο δίκοκκο σιτάρι, στη συνέχεια, μαγειρεύετε για περίπου 40 λεπτά.
Καθαρίζετε και πλένετε τα φασολάκια και τα βράζετε για 30 λεπτά. Ανακατεύουμε με το Δίκοκκο σιτάρι, το αλάτι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc