Προσθέτουμε και αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε μια κανάτα (κατά προτίμηση χρησιμοποιούμε κάποιο ανοξείδωτο σκεύος) και νερό εώς να φτάσουμε το ένα λίτρο ροφήματος.
*Υπάρχουν λίγες λεμονιές που μας δίνουν λεμόνια έως και το καλοκαίρι, το λεμόνι, κατά κανόνα, είναι ένα χειμερινό/ανοιξιάτικο φρούτο. Όμως, μπορούμε να ετοιμάσουμε το χυμό μας με φρέσκα λεμόνια και να τον αποθηκεύσουμε σε παγοθήκες στην κατάψυξη έως και 6 μήνες μετά.
Συνταγή της Ζώταλη Αναστασίας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, συνεργάτιδας του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής