Βάλτε τη σταφίδα να μουλιάσει για 20 λεπτά, στραγγίστε και τεμαχίστε.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και ζυμώστε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα.
Πλάστε το μίγμα με τον πλάστη με πάχος περίπου 4mm και με ένα ποτήρι κόψτε τα μπισκότα και τοποθετήστε σε ταψί με αντικολλητική κόλλα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για περίπου 10 λεπτά.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc