Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το ξύδι, βασιλικό και σερβίρετε ζεστό ή σαν κρύο πιάτο.
Σοτάρετε το λάδι με λίγο νερό σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και το φασκόμηλο και αφήστε να μαγειρευτούν για 2 λεπτά. Προσθέστε τις ντομάτες και τα φασόλια, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά ακόμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το ξύδι, βασιλικό και σερβίρετε ζεστό ή σαν κρύο πιάτο.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc