Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το ξύδι, βασιλικό και σερβίρετε ζεστό ή σαν κρύο πιάτο.
Τα φασόλια είναι πλούσια σε πρωτείνη, σίδηρο, φυτικές ίνες, φώσφορο και άμυλα βραδείας διάσπασης...μία εξαιρετική επιλογή για το μεσημεριανό ή το βραδινό μας!
Φτιάξαμε ένα πιάτο γεμάτο με αρώματα και τα μικροθρεπτικά συστατικά που έχουν να μας προσφέρουν τα βότανα μας!
Σοτάρετε το λάδι με λίγο νερό σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και το φασκόμηλο και αφήστε να μαγειρευτούν για 2 λεπτά. Προσθέστε τις ντομάτες και τα φασόλια, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά ακόμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε το ξύδι, βασιλικό και σερβίρετε ζεστό ή σαν κρύο πιάτο.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc