Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:
Title
Recipe Content
Info
Description
Images
Ingredients
Instructions
Nutrition
Notes
Social Share
Author Bio
Thank You Note
Εκτύπωση
Ζυμωμένο Σκόρδο
Πηγή εικόνας: culturedfoodlife.com
Χρόνος
Total Time: 10 λεπτά.
Υλικά:
20
clove
σκόρδο
(ξεφλουδισμένες)
0,5
tsp
αλάτι
νερό
(φιλτραρισμένο)
Προεραιτικά:
2
tbsp
ζουμί από ξινολάχανο
Ετοιμασία:
Τοποθετήστε τις σκελίδες σκόρδου σε ένα γυάλινο βάζο.
Προσθέστε νερό, αλάτι και - προαιρετικά - το ζουμί του ξινολάχανου.
Γεμίστε το δοχείο με φιλτραρισμένο νερό.
Αφήστε το σε ένα σκιερό και δροσερό μέρος για 3-4 ημέρες, έως ότου στο βάζο να υπάρχουν φυσαλίδες.
Φυλάξτε στο ψυγείο.
Note
Το ζυμωμένο σκόρδο είναι εξαιρετικά αφρώδες.
Αυτό συμβαίνει επειδή το σκόρδο είναι ένα πρεβιοτικό, το οποίο είναι τρόφιμο για βακτήρια.
Παραλλαγμένη συνταγή από :
culturedfoodlife.com
Η συνταγή online:
https://siniditidiatrofi.gr/recipe/zymomeno-skordo/