Ετοιμάζουμε ένα χυλό με τα άλευρα και 300ml χλιαρό νερό. Ιδανικά, αφήνουμε το χυλό για 4 ώρες (μόνο σε περιπτώσεις που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με την κατανάλωση οσπρίων σε συχνή βάση).
Ζεματάμε τα λαχανικά σε ένα αντικολλητικό σκεύος έως ότου μαλακώσουν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας με το χυλό και απλώνουμε το μείγμα μας σε μία ορθογώνια φόρμα για κεικ με λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 45 λεπτά και μετά αφήνουμε λίγη ώρα να κρυώσει.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο!
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc