Βουτυρώνω ένα ταψί, τοποθετώ τη ζύμη και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Μόλις βγει το αφήνω να κρυώσει και ετοιμάζω το σιρόπι.
Βάζω τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και βράζω για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά.
Το αφήνω λίγο να πέσει η θερμοκρασία και μετά το περιχύνω αργά-αργά με ένα κουτάλι πάνω στο γλυκό (το σιρόπι να είναι ζεστό-όχι καυτό- και το γλυκό σχεδόν κρύο).
*Η ζάχαρη δεν προτείνεται για ηλικίες κάτω του 1 έτους.
Συνταγή: Ζαννής Ζουγανέλης, Χημικός, Vegan αλχημιστής, συνεργάτης του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής