Πλύνετε και στεγνώστε επιμελώς τα φύλλα από το κέιλ, και στην συνέχεια αφαιρέστε το χοντρό κοτσάνι.
Σκίστε τα φύλλα σε μικρότερα κομμάτια.
Ψεκάστε τα φύλλα με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ή έλαιο αβοκάντο, και στην συνέχεια - εάν το επιθυμείτε - πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι, διατροφική μαγιά.
Τοποθετήστε σε ένα μονό στρώμα, σε μία μεγάλη κόλλα ψησίματος, και στην συνέχεια ψήστε στους 150 βαθμούς κελσίου για 8-12 λεπτά, ελέγχοντας συχνά ώστε να μην καούν τα φύλλα.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc