Ξεκινήστε ψιλοκόβοντας το τόφου, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, θερμαίνετε το ελαιόλαδο.
Προσθέστε το τόφου, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
Σοτάρετε για μερικά λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε τις ντομάτες και ανακατέψτε.
Μειώστε τη θερμοκρασία.
Προσθέστε το σκόρδο, το βαλσάμικο ξύδι, τα βότανα, το θαλασσινό αλάτι και το πιπέρι.
Αφήστε τα σε χαμηλή φωτιά για 15-20 λεπτά.
Χρησιμοποιώντας μία κουτάλα, σερβίρετε σε μπολ μαζί με ζεστό ψωμί, ρύζι άγριο ή φαγόπυρο.
*Το αλάτι δεν προτείνεται σε ηλικίες κάτω του 1 έτους.
Συνταγή τροποποιημένη: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc