Κόψτε το σέιταν σε κομμάτια και τοποθετήστε το σε ένα βάζο με τη μαρινάδα. Ανακινήστε και αφήστε το για 2 ώρες.
Ψιλοκόψτε τα λαχανικά και βάλτε τα σε ένα τηγάνι εκτός από τη ντομάτα με ελάχιστο λάδι να μαραθούν για 5 λεπτά.
Ταυτόχρονα, σε μια κατσαρόλα τοποθετήστε τα κομμάτια σέιταν και σοτάρετε για περίπου 3 λεπτά. Σβήστε με 2-3 κ.σ. από τη μαρινάδα.
Προσθέστε στην κατσαρόλα τα λαχανικά, την ντομάτα ψιλοκομμένη (και τον πελτέ) και τα μπαχαρικά.
Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 35 λεπτά.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc