Note
Αν ο φούρνος μου είναι πολύ δυνατός, ίσως χρειαστεί να σκεπάσω την πίτα με αλουμινόχαρτο, ώστε να μην αρπάξει από πάνω αλλά να προλάβει να ψηθεί καλά από κάτω.
Όταν δεν έχω χρόνο να ανοίξω φύλλα χρησιμοποιώ κατεψυγμένα από το super market. Πλέον υπάρχουν αρκετές μάρκες που είναι φτιαγμένες μόνο με ελαιόλαδο, οπότε δεν έχουν κάποια ζωικά λιπαρά (π.χ. βούτυρο), καλού κακού όμως διαβάζουμε και τα συστατικά!
Συνταγή του
Ζαννή Ζουγανέλη, χημικός, vegan αλχημιστής, συνεργάτης του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής
Δείτε λεπτομέρειες για το Ζαννή