Το φθινόπωρο έχει τη γεύση της γλυκιάς κολοκύθας!
Μπορούμε να ετοιμάσουμε τόσα διαφορετικά εδέσματα χρησιμοποιώντας αυτή την πρώτη ύλη και να λάβουμε όλα τα διατροφικά της οφέλη!
Αυτή τη φορά, η συνταγή μας είναι ωμοφαγική και πανεύκολη!
Βάλτε όλα τα συστατικά σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, και χτυπήστε μέχρι να γίνουν λεία
Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος και αφήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες ή έως ότου το μείγμα να σκληρύνει.
Κόψτε το σε κομμάτια και, εάν θέλετε, προσθέστε από πάνω μερικούς ξηρούς καρπούς (π.χ. καρύδια, αμύγδαλα κ.ά.), σπόρους (π.χ. κολοκυθόσπορους, ηλιόσπορους κ.ά.) ή αποξηραμένα φρούτα (π.χ. σταφίδες, γκότζι μπέρι κ.ά.)
Φυλάσσεται στην κατάψυξη.