Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πρώτα όλα τα στερεά υλικά.
Σε μία δεύτερη μεγάλη μπασίνα αναμειγνύουμε με ένα φουέ όλα τα υγρά στοιχεία.
Σταδιακά, προσθέτουμε τα υγρά στα στερεά και φτιάχνουμε το χυλό μας. Θα χρειαστεί μία προσοχή στο ανακάτεμα ώστε να μη δημιουργηθούν σβόλοι.
Τοποθετούμε το μείγμα μας σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C. Το κέικ μας είναι έτοιμο όταν βάλουμε ένα μαχαίρι στο γλυκό μας και αυτό βγει καθαρό.
*Τα γλυκαντικά δεν προτείνονται για ηλικίες κάτω του 1 έτους.