*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc
Αναμιγνύετε το αλεύρι με το νερό και ανακατεύετε καλά έτσι ώστε να μην δημιουργούνται σβόλοι. Σκεπάστε με μια μεμβράνη και αφήστε το μείγμα να ξεκουραστεί για 4 έως 12 ώρες.
Αφαιρέστε τον αφρό που θα έχει δημιουργηθεί στην επιφάνεια. Προσθέστε το λάδι και το αλάτι και ανακατέψτε ξανά.
Βάλτε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και τοποθετήστε το μείγμα. Εδώ ενδεχομένως μπορείτε να προσθέσετε άλλα υλικά της αρεσκείας σας.
Τοποθετήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 40 περίπου λεπτά μέχρι να ροδίσει. Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το πάχος που θα δώσετε.
*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους.
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc