Ατμίστε το tempeh για 5 λεπτά
Κόψτε το με εγκάρσια τομή ώστε να βγουν 4 “φιλέτα”.
Βουτήξτε το στη σάλτσα σόγιας, πασπαλίστε με πιπέρι και αφήστε το για περίπου 1 ώρα.
Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε χυλό από ρεβιθάλευρο, πάπρικα και νερό και λίγη σάλτσα σόγιας.
Σε ένα μπλέντερ θρυμματίστε τα χαρουποπαξίμαδα και απλώστε σε ένα πιάτο.
Κατόπιν, Βουτήξτε τα φιλέτα στο χυλό και μετά στο παξιμάδι.
Τοποθετήστε σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ψήστε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά την κάθε μεριά. Γαρνίρετε με λεμόνι και μυρωδικά.
Συνταγή τροποποιημένη: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc