Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Λιώνουμε τις μπανάνες στο μπλέντερ και σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα μας τα υλικά με τα χέρια.
Πλάθουμε τη ζύμη και την απλώνουμε σε καθαρή επιφάνεια. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουπατ της αρεσκέιας μας για να φτιάξουμε ωραία σχήματα.
Ψήνουμε τα μπισκότα μας για 20 λεπτά περίπου ή έως ότου χάσουν την υγρασία τους.
Λιώνουμε τη χαρουπολάτα σε μπεν μαρί και με ένα κουταλάκι απλώνουμε μία μικρή ποσότητα σε κάθε ένα μπισκοτάκι.
Περιμένουμε να κρυώσουν και είναι έτοιμα!
Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc