Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Ψεκάζουμε με ελαιόλαδο 8 θήκες για μάφιν ή ένα ταψάκι.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα ¾ του φυτικού ροφήματος και το σπασμένο λιναρόσπορο. Το αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε ένα μπλέντερ θρυμματίζουμε τις νιφάδες βρώμης και το 1/3 του φλιτζανιού με τους σπόρους και προσθέτουμε το μείγμα στο λιναρόσπορο.
*Το αλάτι δεν προτείνεται για ηλικίες κάτω του 1 έτους.
Η συνταγή είναι της Ζώταλη Αναστασίας, επίσημη συνεργάτιδα Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής