Ίσως, ο πιο εύκολος τρόπος να δοκιμάσουμε πρώτη φορά το τόφου!
Συνταγή του chef Στάθη Αλεξάνδρου Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά κομμένα σε κύβους σε χαμηλή φωτιά σε βαθύ σκεύος. Αφού βγάλουν τα υγρά τους, ρίχνουμε το μαριναρισμένο τόφου, ανακατεύουμε και μετά ρίχνουμε τον χυμό τομάτας. Λίγο πριν βράσουν, προσθέτουμε το αμαρινάριστο τόφου.
Όταν το βγάλουμε από την φωτιά γαρνίρουμε με ρίγανη και μια πρέζα μαύρο αλάτι.
Μπορούμε να το σερβίρουμε πάνω σε ψητό προζυμένιο ψωμί!
*Η οσμή του μαύρου (καπνιστού) αλατιού θυμίζει αυτή του αυγού.