Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Pesto με kale

Η σάλτσα τύπου pesto μπορεί να έχει τόσες πολλές παραλλαγές!

Σήμερα, δοκιμάσαμε να φτιάξουμε μία ακόμη vegan επιλογή, αυτή τη φορά με kale!
Χρόνος
Total Time: 10 λεπτά.
Υλικά:
  • 25 g φύλλα Kale (καθαρισμένα από το κεντρικό κοτσάνι)
  • 50 g tofu φυσικό
  • 80 g καρύδια (ελαφρώς σπασμένα)
  • 30 ml ελαιόλαδο (εξαιρετικά παρθένο)
  • 1 clove σκόρδο
  • 1 pinch αλάτι* (ιωδιούχο)
  • 1 pinch πιπέρι
Ετοιμασία:
  1. Προσθέτουμε όλα τα υλικά μας στο blender ή τα χτυπάμε με ένα ραβδομπλέντερ.

    Μπορεί να φυλαχθεί στο ψυγείο και να χρησιμοποιηθεί ως επάλειψη σε ψωμί ή να συνδυαστεί στο γεύμα μας!
Note

*Το αλάτι προτείνεται για ηλικίες άνω του 1 έτους

 

Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MSc

Η συνταγή online: https://siniditidiatrofi.gr/recipe/pesto-me-kale/