Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου και λαδώστε ελαφρά ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος.
Προσθέστε τα (μουλιασμένα και στραγγισμένα) κάσιους σε ένα μπλέντερ με το γάλα αμυγδάλου και χτυπήστε μέχρι να γίνουν μια κρέμα.
Προσθέστε την διατροφική μαγιά και λίγο αλάτι.
Αφήστε το μπλέντερ στην άκρη.
Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, και σοτάρετε το σκόρδο σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια προσθέστε σπανάκι και το κέιλ.
Προσθέστε λίγο ακόμη αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
Στη συνέχεια αφαιρέστε από τη φωτιά.
Προσθέστε τα 3/4 της κρέμας κάσιους και ανακατέψτε.
Κρατήστε την υπόλοιπη κρέμα για το επόμενο βήμα.
Βάλτε τα στο πυρίμαχο σκεύος και περιχύστε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα κάσιους
Ψήστε για 15-20 λεπτά ή μέχρι η επιφάνεια να γίνει ελαφρώς καφέ
Πριν το σερβίρετε, εάν το επιθυμείτε, προσθέστε μπούκοβο ή σπόρους κάνναβης.
Σερβίρετε μαζί με διάφορα λαχανικά και ψημένο ψωμί.
Καλή σας απόλαυση!