Ανακατέψτε μαζί με ελαιόλαδο, κόλιανδρο, μέντα, τζίντζερ, αλάτι / πιπέρι σε επεξεργαστή τροφίμων ή στο γουδοχέρι.
Ενώ τα ζυμαρικά μαγειρεύονται, σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί τα συστατικά για τη σάλτσα.
Προσθέστε τα μαγειρεμένα και ελαφρώς κρύα νουντλς, τα λαχανικά, τα κρεμμύδια, το σουσάμι και το μαριναρισμένο τόφου.
Ανακατέψτε καλά.
Βάλτε μπαχαρικά, και αφήστε στην άκρη για τουλάχιστον 20-30 λεπτά (νομίζω ότι η βέλτιστη γεύση είναι μετά από περίπου 1 ώρα).
Λιώστε πολύ καλά και δημιουργήστε μια παχιά πάστα.
Προσθέστε το μείγμα στο τόφου και επικαλύψτε το καλά από όλες τις πλευρές
Αφήστε στην άκρη για 30 λεπτά.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, φέρτε σε σημείο βρασμού αλατισμένο νερό και προσθέστε τα νουντλς σόμπα.
Μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, στη συνέχεια αφαιρέστε τα και ξεπλύνετε με κρύο νερό
*Η συνταγή δεν προτείνεται για ηλικίες κάτω του 1 έτους λόγω της σάλτσας σόγιας που είναι υψηλή σε νάτριο.
Παραλλαγμένη συνταγή από : delishknowledge.com