Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Γλυκά Ψωμάκια

Υλικά
  • 3/4 φλιτζάνια αλεύρι ρυζιού
  • 1/4 φλιτζάνια αλεύρι χαρουπιού
  • 1 μπανάνα (μικρή)
  • 1 μήλο (μέτριο)
  • 1 αχλάδι
  • 1/2 baking powder
  • 1/4 ξύσμα λεμονιού (από 1 λεμόνι, ακέρωτο)
  • 30 γραμμάρια φυστικοβούτυρο (100% καρπός)
Ετοιμασία
  1. Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τα φρούτα, προσθέτοντας και το φυστικοβούτυρο.
  2. Σε μία μπασίνα ομογενοποιούμε το μείγμα μαζί με τα άλευρα.

  3. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ταψάκι για muffins ή να τα βάλουμε σε φόρμες σιλικόνης.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

Note

Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, MS