Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Εύκολο Βίγκαν Τζατζίκι

Υλικά
  • 200 γραμμάρια τόφου φυσικό (στραγγισμένο)
  • 2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
  • 1 κουτάλια σούπας χυμό λεμονιού
  • 1 κουτάλια σούπας μηλόξυδο
  • 1 κουταλιές του τσαγιού άνηθο
  • 1/4 κουταλιές του τσαγιού αλάτι
  • 1/8 κουταλιές του τσαγιού πιπέρι (άσπρο)
  • 1/2 τεμ. αγγούρι (μ,έτριο)
Ετοιμασία
  1. Βράστε το τόφου για 5 λεπτά

  2. Προσθέστε τα όλα στο μπλέντερ εκτός από το αγγούρι μέχρι να πολτοποιηθούν.

  3. Τεμαχίστε το αγγούρι στην μέση κατά μήκος και στη συνέχεια αφαιρέστε τα κουκούτσια. Τρίψτε το αγγούρι. Με την χούφτα σας στραγγίστε το νερό στο νεροχύτη και ύστερα προσθέστε το στο μπλέντερ να πολτοποιηθεί.