Μια συνταγή από τους μαθητές της σχολής vegan chef του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο οποίο διδάσκω.
Εντυπωσιάζομαι πάντα από την εφευρετικότητά τους και χαίρομαι να σας μοιράζομαι μερικές από τις φανταστικές τους συνταγές!
Σε ένα μπλέντερ αναμειγνύουμε τα υλικά για το πέστο και δοκιμάζουμε. Απλώνουμε το πέστο σπανάκι στη φέτα ψωμί και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά
Μερίδες 1
* Οι ποσοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων. Η ημερήσια αξία σας μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη ανάλογα με τις ανάγκες σας σε θερμίδες.