Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Μπουσκέτα με πέστο σπανάκι

Περιγραφή

Μια συνταγή από τους μαθητές της σχολής vegan chef του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο οποίο διδάσκω.

Εντυπωσιάζομαι πάντα από την εφευρετικότητά τους και χαίρομαι να σας μοιράζομαι μερικές από τις φανταστικές τους συνταγές!

Υλικά
  • 30 γραμμάρια ψωμί ολικής άλεσης μόνο με προζύμι (1 φέτα)
  • 1 τεμ. ντομάτα (μέτρια)
  • 35 γραμμάρια φρέσκο κρεμμυδάκι (1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο)
  • 15 γραμμάρια εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης (1κσ)
  • ιωδιούχο αλάτι
  • πιπέρι
  • για το πέστο
  • 70 γραμμάρια σπανάκι (1 φλ)
  • 15 γραμμάρια κουκουνάρι (1κσ)
  • 1/2 σκελίδες σκόρδο
  • 10 χιλιοστόλιτρα νερό
  • ιωδιούχο αλάτι
  • πιπέρι
Ετοιμασία
  1. Σε ένα μπλέντερ αναμειγνύουμε τα υλικά για το πέστο και δοκιμάζουμε. Απλώνουμε το πέστο σπανάκι στη φέτα ψωμί και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά

Διατροφικές πληροφορίες

Μερίδες 1


Ποσότητα ανά μερίδα
Θερμίδες 232.49
% Ημερήσια Τιμή *
Ολικά λίπη 10g16%
Ολικοί Υδατάνθρακες 27.5g10%
Πρωτεϊνη 8g16%

* Οι ποσοστιαίες ημερήσιες τιμές βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων. Η ημερήσια αξία σας μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη ανάλογα με τις ανάγκες σας σε θερμίδες.