Το αλάτι, και ειδικά το ιωδιούχο, έχει τη θέση του στο γεύμα μας, το νοστιμίζει και το εμπλουτίζει.
Παρόλα αυτά, σε πολλές περιπτώσεις η κατανάλωση του είτε δεν ενδείκνυται είτε δεν είναι επιθυμητό.
Έτσι, σας βρήκαμε ένα μείγμα με διαφορετικά μπαχαρικά και βότανα για να δώσετε στο φαγητό σας γεύση αλλά και για να προσφέρεται στον οργανισμό σας αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη οφέλη!
Η συνταγή είναι παρμένη από το nutritionfacts.org Βάλτε όλα τα συστατικά σε έναν αλεστικό μύλο μπαχαρικών ή μπλέντερ και χτυπήστε καλά μέχρι να κονιορτοποιηθούν τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα αεροστεγές βάζο και αποθηκεύστε σε δροσερό, ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το αντί για αλάτι.
Η συνταγή είναι παρμένη από το nutritionfacts.org.