Μέσα από ασκήσεις επίγνωσης αναπνοής, οραματισμό και εξάσκηση σε ασκήσεις δημιουργικής ψυχολογίας, θα αποκτήσουμε μία εμπειρία ουσιαστικής επαφής με τον εαυτό μας. Η σύνδεση με το σώμα μας με αγάπη και αποδοχή, θα κινήσει μέσα μας την ανάγκη να ζούμε με επίγνωση και θα μας οδηγήσει σε έναν πιο συνειδητό τρόπο διατροφής και ζωής γενικότερα.
Θα ανακαλύψουμε αν πραγματικά τρεφόμαστε συνειδητά και πως αυτό επηρεάζει τη θρεπτική μας κατάσταση. Οι τεχνικές για παρουσία στην καθημερινότητα μέσα από ασκήσεις, θα μας βοηθήσουν να πάρουμε σημαντικά εργαλεία για το σπίτι και να συνειδητοποιήσουμε τη χαρά μέσα από τη διαδικασία ετοιμασίας ενός γεύματος γεμάτο υγεία.

Ελάτε με άνετα ρούχα, τετραδιάκι και ποδίτσες για να περάσουμε ένα υπέροχο απόγευμα και να δειπνήσουμε στον αξιαγάπητο χώρο του Εργαστηρίου Συνειδητής Διατροφής στη Σαρωνίδα.

Σάββατο 21 Σεπταμβρίου 2019, 17:00

Κόστος 20€

Λεωφ. Σαρωνίδας 44, Σαρωνίδα, Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής
Επικοινωνία: 6940715140, 6932239030 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ

ζω συνειδητά σεπτέμβριος