Ένα τέλειο πατέ με βάση τη φακή για να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο βραδινό ή ένα εύκολο σνακ! Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc...
Ένα τέλειο πατέ με βάση τη φακή για να ετοιμάσουμε ένα γρήγορο βραδινό ή ένα εύκολο σνακ! Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc...
Εάν σας αρέσουν οι φακές και οι πικάντικες γεύσεις, δοκιμάστε να ετοιμάσετε αυτό το υπέροχο πατέ πάνω σε φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, δεν θα χάσετε! Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος –...
Στη λαϊκή βρήκα αγκινάρες και το μυαλό μου πήγε σε μία ιταλική συνταγή που είχα διαβάσει κάπου… Πάνω στον πάγκο μου είχα αγκινάρες, μυρωδικά, κρεμμυδάκια εσαλότ και πολύ λίγα μπαχαρικά....
...δοκιμάσεις κάθε φορά κάτι καινούριο! Πάμε να δούμε την πιο συχνή συνταγή για κεφτεδάκια φακής που θα βρείτε στο τραπέζι μου.. Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc ...
...τους ενώ θα αναδείξει το κύμινο και τα υπόλοιπα αρώματα του πατέ μας. Πάμε να το δοκιμάσουμε στην πιο απλή εκδοχή του… Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc...
Κλασικό spread για να εντάξουμε τα όσπρια μας και σε γλυκές παρασκευές! Πολυδοκιμασμένο και αγαπημένο! Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc...
Το Tempeh (Tem-pay) είναι ζυμούμενα ολόκληρα φασόλια σόγιας, με γεύση ξηρών καρπών και τη μοναδική γεύση της ζύμωσης. Αν και νέο στη Δύση, είναι πολύ δημοφιλές στη χορτοφαγική μαγειρική...
Τα φασόλια είναι πλούσια σε πρωτείνη, σίδηρο, φυτικές ίνες, φώσφορο και άμυλα βραδείας διάσπασης…μία εξαιρετική επιλογή για το μεσημεριανό ή το βραδινό μας! Φτιάξαμε ένα πιάτο γεμάτο με αρώματα και...
Σήμερα, η κουζίνα μας μύρισε Ινδία. Πολλά μπαχαρικά και αρωματικά! Οι κόκκινες φακές δημιουργούν ένα τέλειο βελούδινο πιάτο, ζεστό και νόστιμο, το οποίο συνδυάζεται εύκολα με ένα καστανό ρύζι ή...
Μία από τις κλασικές ελληνικές συνταγές, αγαπημένη και πολύ θρεπτική! Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc...
Το σιτάρι υπάρχει στην κουλτούρα μας εδώ και πάρα πολλούς αιώνες. Είναι ένα δημητριακό πλούσιο σε σίδηρο, μαγνήσιο και φυτικές ίνες. Μπορούμε να το καταναλώσουμε ακατέργαστο, διατηρώντας και τα περισσότερα...
Ένα πιάτο για όλες τις εποχές, με ποικιλία, πρωτείνη, φυτικές ίνες, χρώματα και αρώματα! Συνταγή: Σοφία Κανέλλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc...