Υλικά:

300 γρ σιτάρι (μουλιασμένο για 2 ώρες), 300 γρ πράσινα φασολάκια, μαϊντανό, αλάτι, 2Κ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Ετοιμασία:

Στραγγίζετε και ξεπλένετε το μουλιασμένο δίκκοκο σιτάρι, στη συνέχεια, μαγειρεύετε για περίπου 40 λεπτά.

Καθαρίζετε και πλένετε τα φασολάκια και τα βράζετε για 30 λεπτά. Ανακατεύουμε με το Δίκκοκο σιτάρι, το αλάτι, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.