Υλικά:

100γρ αποξηραμένα δαμάσκηνα, 100γρ αποξηραμένα σύκα, 50γρ φουντούκια, 10γρ goji berries, κακάο

Προετοιμασία:

Βάζετε στο μπλέντερ τα φρούτα, τα goji και τα φουντούκια μέχρι να γίνει ένα μείγμα. Απλώνετε το κακάο σε ένα ρηχό πιάτο. Πλάθετε σε σχήμα μπάρας και πιέζετε πάνω από το κακάο. Τυλίγετε σε μεμβράνη και παίρνετε μαζί σας.

Εναλλακτικά:

Αντί για δαμάσκηνα και σύκα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χουρμάδες και σταφίδα με αμύγδαλα και αντί για κακάο να βάλετε νιφάδες καρύδας.